Etusivu

maanantai 23. toukokuuta 2011

Pientä shoppailua ja haavanhoitoa.

Tänään ei käyty ratsastamassa osittain huonon ilman takia ja, koska se bellan jalka on vielä hiukan turvonnut. Jos olisin lähtenyt pelkästään Lakulla, olisin joutunut laittamaan bellan kiinni (Bella ei kuulema pysy tarhassa jos kaverit viedään ensin pois). Se olisi siis steppaillut hermostuneesti paikallaan, joka ei myöskään ole hyvä vaihtoehto. Äiti ei siis voi ratsastaa koska hänen jalka paloi ja siinä kauhean iso rakkula. Ei pysty edes kävelemään kunnolla. Ratsastukset jäi siis tänään pois.

Kaverikuva
Bellan jalassa oleva haava on alkanut parantua hyvin ja ei mene enää kauan että pääsään ratsastelemaan taas!:) Ostettiin siihen tälläistä suihkutettavaa tervalaastaria, minkä pitäisi pitää ylimääräinen lika ja önnimönniäiset poissa. Laitettiin sitä sitten Bellan jalkaan ja Lakusta vasta löytyneeseen haavaan. Lakua jännitti ihan kauheesti kun piti tuota suihkuttaa. Raukka ihan tärisi ja sitten säikähti aina kun sitä suihkutti. Ei kuitenkaan mitään yrittänyt, kiltisti vaan paikallaan tärisi:3 Bellaakin vähän jännitti mutta kun ne tajusivat että siitä ei tapahdu mitään pahaa annettiin, leipäpalat jotta jäisi hyvä mieli kokemuksesta.

Bellalle tulossa taas kiima kun ihan sen näkösesti Lakulle vihjailee ja pitää "merkitä" reviirejä. Meidän pikkupoika ihan ihmeissään Bellan käytöksestä.

Vihdoinkin sain kamerasta muutamat hyvät kuvat koneelle. Ehkä lisäilen ne joskus vielä tännekkin:) Olen muuten nyt alkanut innostumaan näistä videoista mitkä on itse tehty. Haluaisin joskustehdä sellaisen itsekkin. Nyt vaan kuvailen paljon video pätkiä ja kuvia, että se video voisi joskusehkä ollakkin mahdollinen;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti