Etusivu

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Operaatio parantuminen.

Anteeksi kauheasti laiskuuttani kun en ole kirjoitellut. On ollu kaikkea muuta puuhaa...  Bannerin tekemisestä ei tullut juuri mitään, mutta työstän sitä vieläkin vaikka ystäväni Tiia (Tiian blogin osoite on alhaalla) teki minulle yhden:) Ehkä se minunkin pääsee vielä joskus tänne, koska haluaisin ehkä vähän ruskeamman.

Perjantai:

Jenna oli taas meillä ja käytiin  maastoilemassa. Käytiin aika pitkällä maastolenkillä vähän vajaa 2h, mutta käveltiin suurimmaksi osaksi. Ravailtiin ja laukkailtiin muutamia ylämäkiä ja Lakukin vähän innostui valillä. Bella laukkaili perässä ja yritti ohi mutta ei se Lakun ohi pääse:>  Uusia reittejäkin löydettiin. 
Illalla kävi vielä yksi lähellä asuva tyttö äitinsä kanssa meillä. He olivat nähneet kavioiden jälkiä ja seurasivat niitä meille, koska olivat kuulleet että lähelle oli tullut uusia hevosia. He olivat omien hevosten selässä ja tulivat katsomaan lakua ja bellaa sähkölangan yli. Bella ja meidän paksupoika oli yllättävän kiltisti. Olen ihan ylpeä! Nätisti tulivat aidan viereen katsomaan ketä siellä oli, mitä nyt vähän nahistelivat. Hauska oli nähdä niidenkin heppoja!:)

Lauantai:

Tänään oli tarkoitus mennä näyttämään meidän mummin ja ukin kallioallasta Bellalle ja Lakulle, kun se on niitä niin kiinnostanut.  Pikkusiskoni salla halusi mennä lakun selkään vaikka tarkoitus mennä vain taluttaen. Päätettiin siitä sitten että kokeilen mennä taas ilman satulaa, mutta vain altaalle ja takaisin. Laku oli jo valmis ja salla selässä mutta minä viimeisenä niinkuin aina.. Äiti punttasi minut selkään. Bella säikähti jotain ja nykäisi riimusta joka oli kiinni päitsissä jotka oli Bellan kaulalla vielä. Bella oli tietysti heikoiten seinässä kiinni olevassa koukussa. Lauta lähti irti seinästä ja sitä se Bella vasta säikähtikin:D Bella yritti hädissään Lakun luo (tässä vaiheessa minä tipuin) ja Laku vetäisi pään pystyyn ja suitset katkesivat. Laku lähti laukkaamaan ja kerkesi laukata noin kolme askelta ennenkuin salla tipahti. Salla veti mukanaan tupon Lakun harjasta joka me löydettiin myöhemmin siivotessamme tarhaa. Säälittää Laku, nyt sillä on pieni lovi harjassa:/  Kun salla tipahti salla pysähtyi kuin seinään ja jäi tuijottamaan ihmettelemään sallaa. Bella rauhoittui kun lauta lähti irti riimusta, mikä tapahtui onneksi aika nopeasti. Bellalle tuli palkeenkieli jalkaan jota me sitten puhdistimme ja laitoimme pienen siteen joka tukisi haavapinnat yhteen ja estäisi niiden liikkumista:(   

Tänä aamuna haava näytti jo todella hyvältä vaikka se tapahtui vasta eilen. Hyvin on siis paraeminen vauhdissa!

Lopuksi vielä muutama kuva: 




Luna<3

Onpas valkonen kuva:>


Kaikki kuvat © Tiia

1 kommentti: