Etusivu

maanantai 9. toukokuuta 2011

Koulua kentällä

Mamman kirjoitusta:

Tänään laitettiin hevoset tekemään vähän kouluhommia :) Lakulla harjoittelin pysähdyksiä, peruuttamista ja siirtymisiä. Meidän puska-muuli oli niiiin ihmeissään ;) Hellyttävää kun toinen yritti ihan tosissaan keskittyä (ainakin välillä). Olen siitä oikeastaan ihan ylpeä! Käynnistä pysähdykset ja peruutukset onnistuvat hyvin, mutta ravin saaminen rennoksi ja rauhalliseksi onkin sitten haastavampaa. Laku nostaisi mielellään päänsä korkealle ja kaahottaisi pää pyörien minne sattuu. Ajoittain tässäkin onnistuttiin ihan kivasti. Varmaan kun kentän kiertäminen käy niin tylsäksi että "joutaakin" välillä vähän kuuntelemaan selässä keikkuvaa perunasäkkiä.

Vaihdoimme Ellan kanssa heppoja jossain välissä ja hyppäsin Bellan selkään. Voi kun se tuntuikin pieneltä Lakun jälkeen. Ella oli jo hyvin lämmitellyt Bellan ja pääsin heti "työskentelemään" sen kanssa. koitin saada Bellan taipumaan nätisti volteille ja pääty-ympyrälle. Pienen kaahottamisen jälkeen se alkoi onnistua mielestäni aivan hienosti. Tähän ehkä auttoi se kun Ella vei Lakun pois kentältä.

Lopuksi Ella vielä ratsasti Bellaa toiseen suuntaan ja niiden yhteistyö sujui hyvin. Bella taipui nätisti eikä kaahotellut missäsattuu. Puuttuva kenkäkään ei haitannut menoa. Ainiin, ostimme Bellalle tarralliset "kumiputsit" . Huomenna toivottavasti kengittäjä pääsee laittamaan Bellan kengät kuntoon. Voidaan sitten taas päästellä maastossa vähän "höyryjä". On se vaan niin kivaa...

Ella ja Bella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti